SEARCH

BÆREDYGTIGHED

ÆSTETISK BÆREDYGTIGHED

Det er vores grundlæggende mål at skabe inspirerende design, der er kompromisløst i materialer, kvalitet og formgivning. Detaljer, materialer og formsprog går op i en højere enhed og vi bestræber os på at lave tidløst design.

Studio About´s objekter er skabt ud fra håbet om, at det færdige produkt er et design, man ønsker at have stående fremme i generationer. Designet skal have en lang æstetisk og udtryksmæssig levetid.

DETALJERNE

Designet af vores objekter er simpelt, nemt at skille ad og dermed genbruge igen efter endt brug.

Når produktet designes, designes emballagen så den kan komprimeres mest muligt og fylder mindst muligt.

Emballagen er FSC/RESY certificeret og kan let genbruges til andre formål. Vi samarbejder kun med certificerede producenter.

FRA OS TIL DIG

Vi vil gerne inspirere både forbrugere og virksomheder til at fokusere på miljøet gennem mere langtidsholdbare og kvalitetsbevidste køb. Vi ønsker at skabe holdbarhed og kvalitet til en fornuftig pris.

I forsøget på at opnå en ansvarlig tilgang til design, vil vi løbende indgå i forskellige samarbejder der også holder af miljøet ligesom os. Det første samarbejde vi har indgået er med Forest Nation, igennem dette samarbejde kompensere vi for det aftryk vi sætter med vores produktion.

Du kan læse mere om Forest Nation her.